Vilket Summer Camp 2022

Se bilder och läs mer om vårt sommarläger för personer med funktionsnedsättning 2022.

 

Vilket Summer Camp 2022

2022:s Summer Camp har varit ett fart fyllt läger med roliga aktiviteter och gemenskap här på Fyrisgården. Tillsammans tog sig deltagarna an kreativt skapande, musik, idrott och dans. På musiken spelades det bland annat instrument och kördes karaoke, på idrotten bjöds det på lekar och innebandy. Det har både dansats på diagonalen och med filt i dansgrupperna, skapande gjorde byggklossar av flyttlådor, sydde påsar och annat pynt.

 

Ambassadörerna och sommarjobbarna från Alla!-projektet hade på förmiddagarna hälsoövingar med olika grupper. De anpassade innehållet i övningar efter skapande, musik och rörelse där ambassadörerna själva fått välja inriktning att hålla i. Läs mer om vad som är på gång i alla-projektet på www.allaprojektet.com/nyheter.

 

På torsdagen avslutade vi summer camp med en hejdundrande avslutningsfest. De som ville fick uppträda och skapande gruppen hade pyntat scenen jättefin och skapat en dansbana hela vägen fram. Stort tacka till alla deltagare, ni spred energi under hela lägret, all personal som bidrog med glädje och pepp. Tack också till våran samarbetspartner Uppsala kommun.

 

PS: Du vet väl att slutet på lägret inte betyder slutet på roliga aktiviteter? Hos oss finns det massor med givande aktiviteter, bland annat på campen och hösten kurser 2022.

 

Nedan ser ni bilder från årets Summer Camp. Klicka på bilderna för att se större.

Igen tack och glad sommar önskar vi på Fyrisgården. ❤️