Vi fikade & firade 80 år!

Läs mer och se bilder från Fyrisgårdens 80års kalas!

Vi fikade och firade 80 år!

Den 17 november hade Fyrisgården sitt 80 års kalas. Under vårat mysiga jubileums fika fick vi roligt nog fler besökare än år vi fyllde. Alltså över 80 besökare som firade med oss. Dessutom firade vi i alla i vår verksamheter under dagen också. Det fikades och firades och fikades lite till. Det var en härlig blandning av livserfarenheter, åldrar och intressen som fick möjlighet att mötas.

 

Vi tog också fram tidningar och tidskrifter från vår historia och pratade om vad en hemgård är. Dagen bjöd på tårta, gemenskap och skratt. Nedan hittar du blir från dagen.

 

Stort varmt tack!

Vi vill tacka alla som firade med oss, både du som besökte Café Cato eller våra verksamheter. Även tack till P4 uppland för er besök och Uppsalatidningen för att ni uppmärksammade dagen. Vi är glada för blommorna och för alla våra medlemmar. Tack till vår fantastiska personal som skapade en så fin dag. Tillsammans gör vi alla Fyrisgården.

 

 

Vad kommer du ihåg från Fyrisgården?

Under dagen lyftes många minnen genom tiderna upp. Har du ett minne av Fyrisgården? Vi är så nyfikna på att höra vad du kommer ihåg mest! Berätta gärna i sociala medier och tagga Fyrisgården så får du en liten gåva. Dela ditt minne senast årets slut. Vi tror att vår historia berättas bäst tillsammans. Läs mer om våra 80år.