Information med anledning av Covid-19

Läs mer om våra åtgärder i verksamheten p.g.a. Coronaläget.

Information med anledning av Covid-19

 

På grund av de smittoläget i samhället har vi följade försiktighetsåtgärder i verksamheten. Vi följer ständigt om läget förändras och vi har nära kontakt med smittskyddet för att kunna skapa en trygg miljö på Fyrisgården.

 

Café Cato

Du kan alltid  fråga om någon av vår personal har möjlighet att komma ut med fikat till dig. Inomhus  finns möjlighet att tvätta sig och sprita händerna direkt när du kommer in lokalen. Du blir tilldelad en sittplats så att besökare kan hålla gott om avstånd till varandra.

 

Kurser & aktiviteter: 

För de återkommade kurserna har vi valt att flytta fram terminstart till och med vecka 9. Vi har små grupper och stora lokaler, alla aktiviteter har begränsat antal personer i gruppen anpassade efter lokal. Ledarna påminner om att hålla avstånd till varandra under tillfället men vi har även “skyltar” som uppmanar till detta. Till många av aktiviteterna har vi nu anmälning (som tidigare ej krävde detta) för att kunna kontrollera antalet besökare och se till att utrymmet räcker till. På dansen dansar alla separat och rör inte i varandra. Det finns möjlighet att tvätta sig direkt när du kommer till tillfället.

 

Vi vill påminna alla om vikten att följa de rekommendationer som finns när man vistas på Fyrisgården:

 

• Tvätta händerna eller använd handsprit så fort ni kommer in i våra lokaler.

 

• Håll avståndet till övriga besökare så gott det går.

 

• Kom inte till Fyrisgården om ni känner er sjuka – stanna hemma.

 

• Vänta gärna utanför våra lokaler om ni inte måste komma in i våra lokaler. Detta gäller främst anhöriga vid hämtning och lämning av besökare.

 

Läs mer om hur du kan göra för att skydda både dig själv och andra här.

 

Tack för er förståelse och tålamod.

Om ni har några frågor eller funderingar kan ni alltid kontakta vår expedition.