Tälj tillsammans

Barn och vuxen täljer tillsammans onsdagskvällar 13,20 och 27e mars  

Tälj tillsammans

Att tälja är bra för själ, hjärna och hand! Det är också roligt att göra tillsammans. I mars erbjuder vi en kurs där en vuxen med ett barn under trygga former får upptäcka hur roligt det är att tälja.  OBS! Gruppen är nu full, fyll i anmälan för att få en köplats.

 

Information:

När: Onsdagar 13,20 och 27e mars  Kl 16.30-18

Kostnad: 700 kr för en vuxen med ett barn

Ledare: Linda Long Lidman

Lokal: Trägnagarverkstaden på Fyrisgården, Svartbäcksgatan 58

 

Anmälan

Kontakta Fyrisgården på tel. 018-23 87 44 eller e-post exp@fyrisgarden.se eller anmäl dig i formuläret nedan senast 3 vardagar innan. Anmälan är bindande och om ni vill avsäga er platsen meddela gärna detta så snart som möjligt men senast 7 dagar innan start.  Vid senare avanmälan tar vi ute en administrationsavgift på 150kr. Om grupperna är fulla kommer du att ställas i kö till aktiviteten och vi kontakter dig så fort en plats blir tillgänglig under terminen. Anmälningen gäller terminsvis så för att behålla din plats på kö eller i grupp behöver du anmäla dig igen (med undantag för höstterminen). Tänk på att använda en mejl som fungerar då vi kommer kontakta dig där. Läs mer om våra Kursvillkor via länken.

 

Är ditt barn i behov av extra stöd?

Kontakta oss på exp@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan för att informera oss så att vi kan möta deltagarens behov på rätt sätt.  För denna aktivitet har vi en ledare på ca 12 deltagre. Är du osäker så går det ju såklart att prata med oss.

 

Anmälan tälja tillsammans

  • Anmäl dig till tälja tillsammans genom att fylla i formuläret nedan. Fält märkta med * är obligatoriska.
  • Ibland tar vi bilder från tillfället för att berätta om vad som sker på Fyrisgården.