Summer Camp 2020

Funktionsnedsättning

Uppsalas roligaste sommarläger för personer med funktionsnedsättning

Summer Camp 2020

Välkommen till Uppsalas roligaste sommarläger!

Bilder från förra årets Summer Camp hittar du här.

Summer Camp är ett sommarläger för barn, unga och vuxna från åtta år med funktionsnedsättning på Fyrisgården. Under tre dagar får du möjligheten att prova på flera olika spännande aktiviteter och träffa nya vänner.

All utrustning finns på plats så du behöver inte ta med något själv. Grupperna delas också upp efter ålder och erfarenhet.

Om du behöver hjälp till och från lägret eller under dagen, så tar du med dig en ledsagare eller någon närstående. Ange gärna i anmälan om du behöver ha med dig din ledsagare. Ledsagare deltar förstås utan kostnad, men får betala för sin mat (görs på plats). Ange gärna i anmälan om ledsagaren vill köpa mat.

Summer Camp 2020 anordnas av Fyrisgården i samarbete med Uppsala kommun.

När? 16-18 juni

Var? Fyrisgården/Fyrishov

För vem? Barn, unga och vuxna från åtta år och uppåt med funktionsnedsättningar.

Kostnad: 500kr för medlemmar, 600kr för icke medlemmar (medlemskap ingår då i priset). Mat och utrustning ingår i priset. Betalningsalternativ skickas ut med en bekräftelse efter anmälan.

Frågor? Kontakta vår expedition på 018-23 87 44 eller maila oss på exp@fyrisgarden.se

Summer Camp 2020 har nu fyllt sina platser, vi ses i juni!

Extra information med anledning av Covid-19

Summer Camp 2020 kommer att genomföras utifrån de rekommendationer som ges av Folkhälsomyndigheten.

Antalet deltagare reduceras för att minimera smittorisken. Deltagare kommer att delas in i mindre grupper för att undvika trängsel och de flesta aktiviteter kommer att hållas utomhus. Aktiviteter kommer också att anpassas för att möjliggöra aktiviteter i mindre grupper utan trängsel.

Åtgärder kring hygien, städning och servering av mat har setts över och kommer att anpassas för att minimera riskerna. Exempelvis kommer deltagare äta i omgångar och i den mån det är möjligt utomhus. Tvål och handsprit kommer att finnas tillgängligt och ledare kommer gå igenom hygienregler med varje grupp.