Självlysande Spökverkstad

Barn

2-3 november blandar vi dans och skapande medan vi utforskar ljus i mörkret.

Vi blandar dans och skapande medan vi utforskar ljus i mörkret. Vi bygger spindelnät, ritar med ljus och dansar med allt möjligt självlysande. Fokus ligger på skapande och att har roligt.

 

När: 2-3 november, mellan kl 9.30 och kl 12.

Kostnad: Lägret är kostnadfritt. Det ingår även medlemskap i Fyrisgårdens förening. (Vid sen avanmälan tar vi ute en administrationsavgift på 150kr).

Var: Samlingsalen på Fyrisgården Svartbäcksgatan 58

För: Barn mellan 6–7 år.

Ledare: skapandepedagog Kajsa Sjölén och danspedagog Emelie Englund.

 

Berättelseverkstad är ett annat roligt gratisläger under höstlovet den 5–6 nov.

 

Är ditt barn i behov av extra stöd?
Kontakta oss på exp@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan för att informera oss så att vi kan möta deltagarens behov på rätt sätt.  För denna aktivitet har vi två ledare på ca 12 barn. Om barnet behöver hjälp till och från tillfället eller under dagen, så är det bra att ha med ledsagare eller någon närstående. Är du osäker så går det ju såklart att prata med oss.

 

Anmälan

(OBS gruppen är full) Kontakta Fyrisgården på tel. 018-23 87 44 eller e-post exp@fyrisgarden.se eller anmäl dig i formuläret nedan. Anmälan är bindande och om ni vill avsäga er platsen meddela gärna detta så snart som möjligt men senast 7 dagar innan start.  Vid senare avanmälan tar vi ute en administrationsavgift på 150kr. Om grupperna är fulla kommer du att ställas i kö till aktiviteten och vi kontakter dig så fort en plats blir tillgänglig under terminen. Anmälningen gäller terminsvis så för att behålla din plats på kö eller i grupp behöver du anmäla dig igen (med undantag för höstterminen). Tänk på att använda en mejl som fungerar då vi kommer kontakta dig där. Läs mer om våra Kursvillkor via länken.