Makerkids- sommarläger

Barn

Prova dina uppfinnarvingar på Fyrisgårdens skaparläger för barn

Makerkids- sommarläger

Under två dagar förvandlas Fyrisgården till ett Makerspace! Man kan likna ett Makerspace vid ett gym, men istället för att gå och träna din biceps, kan du gå till ett Makerspace för ett pass med kreativ hjärngympa, för att utveckla din idé eller helt enkelt skapa något för skapandets skull. Deltagare som jobbar sida vid sida där man kan lösa problem tillsammans och dela med sig av kunskap. Här förbereder vi nästa generation uppfinnare och “doers” och ger barn verktyg för att fortsätta vara nyfikna!

 

När?

Den 25 till 26 Juni 2024 mellan klockan 10 till 15

För vem?

Läger för barn mellan 8–12 år.  🛠

Pris? Lägret är kostnadfritt och ingått lunch och medlemskap.

Ansvarig: Kajsa Sjölén med medledare

Tidigare år skapades: katapulter, ritrobotar och händelsekedjor, färga sin egen tröja!

 

 

Är ditt barn i behov av extra stöd?
För denna aktivitet har vi två ledare på ca 14 barn. Om barnet stöd under lägret, så behövs en ledsagare eller någon närstående. Kontakta oss på exp@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan för att informera oss så att vi kan möta barnets behov på rätt sätt. Är du osäker så går det ju såklart att prata med oss.

 

Anmälan

Kontakta Fyrisgården på tel. 018-23 87 44 eller e-post exp@fyrisgarden.se eller anmäl dig i formuläret nedan när den öppnar. Anmälan är bindande och om ni vill avsäga er platsen meddela gärna detta så snart som möjligt men senast 7 dagar innan start. Vid senare avanmälan tar vi ute en administrationsavgift på 150kr. Om grupperna är fulla kommer du att ställas i kö till aktiviteten och vi kontakter dig så fort en plats blir tillgänglig. Tänk på att använda en mejl som fungerar då vi kommer kontakta dig där. Läs mer om våra Kursvillkor via länken.

 

 

Makerkidslägret anordnas med hjälp av Åhlensstiftelsen och kulturförvaltningen på uppsala kommun.

Frågor? Klicka här för att kontakta oss.

Anmälan Makerkidsläger

  • Anmäl dig till Makerkidläger genom att fylla i formuläret nedan. Fält märkta med * är obligatoriska.
  • Ibland tar vi bilder från tillfället för att berätta om vad som sker på Fyrisgården.