Berättelseverkstad för barn

Barn

Helgaktivitet för barn där du hitta på egna karaktärer och skapa berättelser

Berättelseverkstad

Vill du hitta på egna karaktärer och berättelser? Välkommen på Berättelseverkstad, här får barnen öva sig på att skapa egna karaktärer och utveckla berättelser, för att sen göra den till en serie, kort bok eller film.

 

Beroende på barnets intresse får de lära sig använda Ipad för att skapa animationer eller arbeta mer analogt med olika material. De får använda sin fantasi och vara kreativa.

 

När : Datum kommer under terminen

Kostnad: 300 kr plus medlemsavgift inklusive olycksfallsförsäkring, 150 kr för familjemedlemskap (gäller kalenderår). Läs mer om medlemskap.

Var: Samlingsalen, Fyrisgården

För: Barn mellan 9–12 år

 

Är ditt barn i behov av extra stöd?
Kontakta oss på exp@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan för att informera oss så att vi kan möta deltagarens behov på rätt sätt.  För denna aktivitet har vi två ledare på ca 12 barn. Om barnet behöver hjälp till och från tillfället eller under dagen, så är det bra att ha med ledsagare eller någon närstående. Är du osäker så går det ju såklart att prata med oss.

 

Anmälan

Kontakta Fyrisgården på tel. 018-23 87 44 eller e-post exp@fyrisgarden.se eller anmäl dig i formuläret nedan senast 3 vardagar innan. Anmälan är bindande och om ni vill avsäga er platsen meddela gärna detta så snart som möjligt men senast 7 dagar innan start.  Vid senare avanmälan tar vi ute en administrationsavgift på 150kr. Om grupperna är fulla kommer du att ställas i kö till aktiviteten och vi kontakter dig så fort en plats blir tillgänglig under terminen. Anmälningen gäller terminsvis så för att behålla din plats på kö eller i grupp behöver du anmäla dig igen (med undantag för höstterminen). Tänk på att använda en mejl som fungerar då vi kommer kontakta dig där. Läs mer om våra Kursvillkor via länken.

 

Anmälan berättarverkstad

  • Anmäl ditt intresse till Berättelseverkstad genom att fylla i formuläret nedan. Fält märkta med * är obligatoriska.
  • Ibland tar vi bilder från tillfället för att berätta om vad som sker på Fyrisgården.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Från tidigare tillfälle

Barnen var helt lyriska då de kom hem och sa att de önskar att berättelseverkstaden var varje vecka.