Berättelseläger sommar

Barn

Sommarläger för barn där de hittar på karaktärer, skapa berättelser och gör egna filmer

Berättelseläger sommar

Vill du hitta på egna karaktärer och berättelser? Vi hade tidigare ett lyckat helgkoncept som vi ville ta in som sommarläger. Välkommen på Berättelseläger, här får barnen öva sig på att skapa egna karaktärer och utveckla berättelser, för att sen göra den till en serie, kort bok eller film. Allt under sommardagar i juni.

 

Beroende på barnets intresse får de lära sig använda Ipad för att skapa animationer eller arbeta mer analogt med olika material. Barnen får sin använda sin fantasi och vara kreativa.

 

När: 27–28 juni mellan 10:00–15:00 2024.

Kostnad: Lägret är kostnadfritt och det ingår lunch och medlemskap i föreningen Fyrsigården.

Var: Samlingsalen, Fyrisgården

För: barn mellan 9-12

 

Är ditt barn i behov av extra stöd?

För denna aktivitet har vi två ledare på ca 12 barn. Om barnet stöd under lägret, så behövs en ledsagare eller någon närstående. Kontakta oss på exp@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan för att informera oss så att vi kan möta barnets behov på rätt sätt. Är du osäker så går det ju såklart att prata med oss.

 

Anmälan

Kontakta Fyrisgården på tel. 018-23 87 44 eller e-post exp@fyrisgarden.se eller anmäl dig i formuläret nedan när den öppnar. Anmälan är bindande och om ni vill avsäga er platsen meddela gärna detta så snart som möjligt men senast 7 dagar innan start. Vid senare avanmälan tar vi ute en administrationsavgift på 150kr. Om grupperna är fulla kommer du att ställas i kö till aktiviteten och vi kontakter dig så fort en plats blir tillgänglig. Tänk på att använda en mejl som fungerar då vi kommer kontakta dig där. Läs mer om våra Kursvillkor via länken.

 

Anmälan berättarläger

  • Anmäl ditt intresse till Berättelsläger genom att fylla i formuläret nedan. Fält märkta med * är obligatoriska.
  • Ibland tar vi bilder från tillfället för att berätta om vad som sker på Fyrisgården.