Trägnagarna liten grupp

Funktionsnedsättning

Prova på slöjd i vår grupp för barn i behov av extra stöd

Trägnagarna liten grupp

På Trägnagarna liten grupp får du slöjda med extra stöd i liten grupp. Hos oss får du till exempel snickra, sy, måla och tälja.  En personligt anpassad verksamhet för barn som behöver mindre grupper och mer stöd. Vi är två handledare och vi möter dig gärna en och en om du vill, innan du börjar i gruppen.

Slöjdgruppen är en grupp för barn 8-12 år med funktionsnedsättning, eller som är i extra behov av stöd. Efter kursen ges möjlighet att fortsätta i Trägnagarna eller i en mindre grupp.

Kursfakta hösten 2021

Start: vecka 6

Antal tillfällen: 12 gånger per termin

Dag och tid: onsdagar 15.00-16.00.
Vi sätter samman grupperna på lämpligt sätt när vi har träffat deltagarna.

Avgift: 900kr för tio tillfällen. Medlemskap krävs. Medlemsavgift inklusive olycksfallsförsäkring, 150 kr för familjemedlemskap (gäller kalenderår). Läs mer om medlemskap. Om deltagaren inte trivs i gruppen, eller om aktiviteten inte passar deltagaren, kan man kostnadsfritt hoppa av kursen under de tre första tillfällena och få avgiften återbetald.

Övrigt: Ta med inneskor. Vid första tillfället träffas vi nere i entrén. Vänligen respektera att inga föräldrar får plats i snickeriet.

Lokal: Fyrisgården övervåning

 

Få rätt stöd
Kontakta oss gärna på kajsa.sjolen@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan med mer informaton, så att vi kan möta barnets behov på rätt sätt. Det går också bra att komma hit och kolla på våra lokaler innan och träffa ledaren.

 

Kursvillkor

Intresseanmälan Trägnagarna liten grupp

  • Anmäl ditt intresse till Alla får slöjda genom att fylla i formuläret nedan. Fält märkta med * är obligatoriska.

Laddar kalender...Laddar kalender...