Dans 65+

Vuxen

Kom med och dansa på Fyrisgården under onsdagarna!

Välkommen till Fyrisgårdens dans för 65+!

Välkommen att dansa med oss på Fyrisgården för att öka din styrka och balans. Vi träffas och rör oss kravlöst till musiken. Lektionerna är upplagd med en lång och mjuk uppvärmning för att inte skada oss. Vi blandar friare moment i dansen med koreograferade enkla stegkombinationer som är skapta för att alla ska orka och kunna hänga med. Förutom att träna kroppen och sinnet fokuserar vi på att ha roligt såklart med upptempo låtar och glad energi.

 

Var?  Samlingssalen på Fyrisgården, Svartbäcksgatan 58

När?

Onsdagar 14:30-15:15 med start vecka 36, ca 10-11 tillfällen

Onsdagar 15:30-16:15 med start vecka 36, ca 10-11 tillfällen

Ledare? Linnea Sahlin

Pris? 500kr. Medlemskap krävs, medlemsavgift 100 kr inskild eller 150 kr för familjemedlemskap (gäller kalenderår) (inklusive olycksfallsförsäkring).

Klicka här för att bli medlem, eller kontakta oss för att teckna medlemskap på plats.

 

Anmälan

Kontakta Fyrisgården på tel. 018-23 87 44 eller e-post exp@fyrisgarden.se eller anmäl dig i formuläret nedan. Anmälan är bindande och om ni vill avsäga er platsen meddela gärna detta så snart som möjligt men senast 7 dagar innan kursstart. Om grupperna är fulla kommer du att ställas i kö till aktiviteten och vi kontakter dig så fort en plats blir tillgänglig under terminen. Anmälningen gäller terminsvis så för att behålla din plats på kö eller i grupp behöver du anmäla dig igen (med undantag för höstterminen). Tänk på att använda en mejl som fungerar då vi kommer kontakta dig där. Läs mer om våra Kursvillkor via länken.

 

Behov av extra stöd?
Kontakta oss på exp@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan för att informera oss så att vi kan möta ditt behov på rätt sätt.

 

Anmälan Dans 65+

  • Anmäl ditt intresse till seniordansen genom att fylla i formuläret nedan. Fält märkta med * är obligatoriska.

Laddar kalender...Laddar kalender...