Lego – bygg, skapa och lär

Barn

Ung

Funktionsnedsättning

Utveckla ditt legobyggande

Fyrisgårdens legogrupp

(OBS! kursen är för tillfället vilade)

Tycker du om att bygga lego? Kom med i Fyrisgårdens legogrupp för att träffa likasinnade och utveckla ditt legobyggande!

Legogruppen riktar sig till alla legobyggare från nio år och uppåt. Under ledning av ledare får du lära dig nya tekniker och att planera ditt byggande.

 

Kursinformation

Tid: OBS! kursen är för tillfället vilande men vi håller på att titta på lösningar.

onsdagar kl. 16.30-18.30 med kursstart v.36 Kursen slutar efter 12 tillfällen. Med uppehåll för lov.

Plats: En trappa upp på Fyrisgården.

Kostnad: 900 kr plus medlemsavgift (150 kr för familjemedlemskap)

 

Anmälan

Kontakta Fyrisgården på tel. 018-23 87 44 eller e-post exp@fyrisgarden.se eller anmäl dig i formuläret nedan. Anmälan är bindande och om ni vill avsäga er platsen meddela gärna detta så snart som möjligt men senast 7 dagar innan kursstart. Om grupperna är fulla kommer du att ställas i kö till aktiviteten och vi kontakter dig så fort en plats blir tillgänglig under terminen. Anmälningen gäller terminsvis så för att behålla din plats på kö eller i grupp behöver du anmäla dig igen (med undantag för höstterminen). Tänk på att använda en mejl som fungerar då vi kommer kontakta dig där. Läs mer om våra Kursvillkor via länken.

 

Är ditt barn i behov av extra stöd?
Kontakta oss på exp@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan för att informera oss så att vi kan möta deltagarens behov på rätt sätt.  För denna aktivitet har vi en ledare på ca 8 barn. Om du behöver hjälp till och från tillfället eller under dagen, så tar du med dig en ledsagare eller någon närstående. Är du osäker så går det ju såklart att prata med oss.

 

Anmälan legogrupp

  • Anmäl dig till legogruppen genom att fylla i formuläret nedan. Fält märkta med * är obligatoriska.

Laddar kalender...Laddar kalender...