Café Cato

Barn

Ung

Vuxen

Funktionsnedsättning

Välkommen till Fyrisgårdens Café Cato, onsdagar mellan 10.00-12.00

Café Cato

Välkommen till Fyrisgårdens onsdagscafé! OBS! sommarstängt, tillbaka den 23 Aug.

Café cato, så mycket mer än ett café. Fyrisgårdens dagliga verksamhet serverar alltid gott hembakt fika kaffe och te. Det är fint inrett i mysiga lokaler, på sommaren är vi utomhus i vår fina trädgård Fyrisgårdslandet. Du möts av en trevlig och engagerad personal. Nedan kan du också läsa vad som mer sker på Café Cato.

 

När? Öppnar den 23 Aug Onsdagar – kl. 10.00-12.00. Se nästa tillfälle längst ned på sidan.  (Under lovveckor har vi stängt)
Var? Svartbäcksgatan 58
Pris? En billig peng

 

Smaka på skapa

Smaka på skapa är kreativa aktiviteter som händer på Fyrisgården under Café cato. Besöket brukar innehålla fikapaus och skapande eller dansa aktiviteter med en av fyrisgårdens pedagoger.  Alla får delta! Perfekt utflykt för dig som är dagledig eller för en verksamet. Vi vill skapa möjligheter för människor att träffas och tror på möten mellan generationer. Läs mer på sidan Smaka på skapa.

 

Café Cato ❤️ loppis

Vår dagliga verksamhet har gjort en loppis under Café Cato. På borden finns ett urval av fina saker du kan fynda. Du hittar alltifrån mattor, böcker, tavlor till gosedjur och väskor. Pengarna går till DV:s egen resa som de ska göra.

 

Ett härligt avbrott i arbetsdagen!

Café Cato är ett perfekt avbrott i arbetsdagen om du jobbar hemma, vill ha en mysig utflykt om du är hemmasittande och en fin plats för mötesfika om du och din kollega vill ha ett trevligt ställe att ha ert möte på.

 

 

Varmt välkommen hit!

Frågor? Kontakta oss:

018- 23 87 44
exp@fyrisgarden.se

Svartbäcksgatan 58, 753 33 Uppsala

Laddar kalender...Laddar kalender...