Brodera fritt på ylle

Vuxen

Ägna hela helgen åt lustfyllt broderi.

Brodera fritt på ylle

Ägna hela helgen åt lustfyllt broderi.

Med folkligt broderi som inspiration broderar vi på ylletyg. Måla med nål och tråd. Låt fantasin flöda. Släpp loss med pärlor, paljetter, spetsar, band, knappar, applikationer.

Vi går igenom några grundläggande stygn och ser på motiv som kan vara bra att starta med. Med enkla stygn kan du göra fantastiska broderier.

Du broderar och skapar utifrån dina egna förutsättningar. Välkommen till en rofylld och kreativ helg.

 

Kursinfo:

Kursledare? Kicki Sandberg

Förkunskaper? Inga förkunskaper krävs. Både nybörjare och erfarna är välkomna.

Grundmaterial ingår.

När? Lördag den 9 mars och 10 mars 202410:00–15:15

Kurskostnad? 850 + medlemskap i föreningen Fyrisgården om du inte redan är medlem (100kr/år) (kan ske mindre prisuppdateringar under terminen). Kurs, fika, startkit för yllebroderi ingår i priset.

Var? Fyrisgården, Svartbäcksgatan 58.

 

Bjud gärna in vänner i evenemanget!

 

Anmälan

Kontakta Fyrisgården på tel. 018-23 87 44 eller e-post exp@fyrisgarden.se eller anmäl dig i formuläret nedan. Anmälan är bindande och om ni vill avsäga er platsen meddela gärna detta så snart som möjligt men senast 7 dagar innan kursstart. Om grupperna är fulla kommer du att ställas i kö till aktiviteten och vi kontakter dig så fort en plats blir tillgänglig under terminen. Anmälningen gäller terminsvis så för att behålla din plats på kö eller i grupp behöver du anmäla dig igen (med undantag för höstterminen). Tänk på att använda en mejl som fungerar då vi kommer kontakta dig där. Läs mer om våra Kursvillkor via länken.

Är du i behov av extra stöd?

Kontakta oss på exp@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan för att informera oss så att vi kan möta dina behov på rätt sätt.

 

Anmälan workshop yllebroderi

  • Anmäl dig till yllebroderi genom att fylla i formuläret nedan. Fält märkta med * är obligatoriska.