Danslek för barn

Funktionsnedsättning

Danslek är vår dansgrupp för barn i behov av extra stöd, finns möjlighet att prova på!

Danslek för barn

Danslek är en grupp för barn mellan 6-12 år med funktionsvariation där de får testa på att röra sig och ha roligt till musik. Här får barnen dansa i en mindre grupp tillsammans med en utbildad dansledare. Det finns möjlighet att prova på 3 gånger utan kostnad.

Kursfakta 

Start: v.36 (med möjlighet att hoppa in under terminen)

Antal tillfällen: 12 gånger

Dag och tid: Onsdag kl 16.30-17:30

Avgift: 900kr,  medlemsavgift inklusive olycksfallsförsäkring tillkommer, 150 kr för familjemedlemskap (gäller kalenderår). Läs mer om medlemskap. Om deltagaren inte trivs i gruppen, eller om aktiviteten inte passar deltagaren, kan man kostnadsfritt hoppa av kursen under de tre första tillfällena och få avgiften återbetald.

 

Lokal: Fyrisgården samlingssalen

 

Danspedagog Emelie Englund 

Emelie är utbildad Jazzdanspedagog vid Stockholms Konstnärliga Högskola (2011-2015). Hon gick även Kulturamas Danslinje (2010-2011), Bolandsgymnasiets estetiska linje inriktning dans (2004-2007) och Vaksalaskolans dansklass (2000-2004). Genom åren har även Emelie fortsatt sin utbildning genom ett antal fortbildningar. Bland annat Dans för hälsa och Dansa en bok. 2017 började Emelie på Fyrisgården och har sedan dess samlat på sig stor erfarenhet av att arbeta med barn, unga och vuxna med funktionsnedsättningar. Emelie brinner för dansen men också för sin förmåga att förmedla dansen vidare. På lektionerna lägger Emelie stort fokus på rörelseglädje, musikalitet och gemenskap.

 

 

Anmälan

Kontakta Fyrisgården på tel. 018-23 87 44 eller e-post exp@fyrisgarden.se eller anmäl dig i formuläret nedan. Anmälan är bindande och om ni vill avsäga er platsen meddela gärna detta så snart som möjligt men senast efter de prova på tillfällena. Om grupperna är fulla kommer du att ställas i kö till aktiviteten och vi kontakter dig så fort en plats blir tillgänglig under terminen. Anmälningen gäller terminsvis så för att behålla din plats på kö eller i grupp behöver du anmäla dig igen (med undantag för höstterminen). Tänk på att använda en mejl som fungerar då vi kommer kontakta dig där. Läs mer om våra Kursvillkor via länken.

 

Få rätt stöd

Kontakta oss gärna på exp@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan med mer informaton, så att vi kan möta barnets behov på rätt sätt.

 

Kursvillkor

Intresseanmälan barndans

  • Anmäl ditt intresse till danslek genom att fylla i formuläret nedan. Fält märkta med * är obligatoriska.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Laddar kalender...Laddar kalender...

Emelie Englund

Jag vill att alla lämnar mina lektioner glada, svettiga och med en känsla av att ha lyckats!