Danslek för barn

Funktionsnedsättning

Danslek är vår dansgrupp för barn i behov av extra stöd, finns möjlighet att prova på!

Danslek för barn

Danslek är en grupp för barn mellan 6-12 år med funktionsvariation där de får testa på att röra sig och ha roligt till musik. Här får barnen dansa i en mindre grupp tillsammans med en utbildad dansledare. Det finns möjlighet att prova på 3 gånger utan kostnad.

 

Kursfakta 

Start: v.36 (med möjlighet att hoppa in under terminen)

Antal tillfällen: 10-11 gånger

Dag och tid: Onsdag kl 16.30-17:15

Avgift: 900kr,  medlemsavgift inklusive olycksfallsförsäkring tillkommer, 150 kr för familjemedlemskap (gäller kalenderår). Läs mer om medlemskap. Om deltagaren inte trivs i gruppen, eller om aktiviteten inte passar deltagaren, kan man kostnadsfritt hoppa av kursen under de tre första tillfällena och få avgiften återbetald. Prova på de sista tillfällena av höstterminen gratis!

Ledare: Linnea Sahlin

 

Lokal: Fyrisgården samlingssalen

 

Anmälan

Kontakta Fyrisgården på tel. 018-23 87 44 eller e-post exp@fyrisgarden.se eller anmäl dig i formuläret nedan. Anmälan är bindande och om ni vill avsäga er platsen meddela gärna detta så snart som möjligt men senast efter de prova på tillfällena. Om grupperna är fulla kommer du att ställas i kö till aktiviteten och vi kontakter dig så fort en plats blir tillgänglig under terminen. Anmälningen gäller terminsvis så för att behålla din plats på kö eller i grupp behöver du anmäla dig igen (med undantag för höstterminen). Tänk på att använda en mejl som fungerar då vi kommer kontakta dig där. Läs mer om våra Kursvillkor via länken.

 

Få rätt stöd

Kontakta oss gärna på exp@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan med mer informaton, så att vi kan möta barnets behov på rätt sätt.

 

Kursvillkor

Intresseanmälan barndans

  • Anmäl ditt intresse till danslek genom att fylla i formuläret nedan. Fält märkta med * är obligatoriska.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Laddar kalender...Laddar kalender...

Emelie Englund

Jag vill att alla lämnar mina lektioner glada, svettiga och med en känsla av att ha lyckats!