Sommaraktiviteter 2020

Här hittar du en lista över sommaraktiviteter som riktar sig till personer med funktionsnedsättning

Sommaraktiviteter 2020

Vattenskoj

Välkommen till KFUM Alnäs på daglägret Vattenskoj. Lägret vänder sig till barn med funktionshinder i åldern 10– 17 år.
Vi seglar, paddlar, fiskar och åker på båtutflykter. Ledarna är handplockade för detta läger och har stor erfarenhet av lägerverksamhet för barn med särskilda behov.

 

Läs mer här

Orda – sommarkurs i kreativt skrivande

Välkommen på sommarkurs med Orda! Under 5 eftermiddagar får du upptäcka
och utveckla ditt skrivande. Vi jobbar med roliga skriv- och bildövningar för att väcka fantasi och inspiration. Du behöver inte ha skrivit förut.  Från 13 år.

Läs mer här

Findusläger

Välkommen till KFUM Alnäs på Findusläger för barn med särskilda behov i åldern 9-18 år. Upplevelsen, rörelseglädjen och gemenskapen står i centrum. För oss på KFUM är det viktigt att våra besökare får prova nya aktiviteter och stärka självkänslan både individuellt och i grupp. På Alnäs står ledare, instruktörer och annan personal redo att ge er en minnesvärd vistelse med skratt, friluftsliv, lek, idrott och avkoppling.

 

Läs mer här

Summer Camp 2020

Välkommen till Fyrisgårdens Summer Camp! Summer Camp är ett sommarläger för barn, unga och vuxna från åtta år med funktionsnedsättning. Under tre dagar får du möjligheten att prova på flera olika spännande aktiviteter och träffa nya vänner.

 

Läs mer här

Dagläger på Ekolnsnäs med RBU Uppsala

Välkommen på dagläger på Ekolnsnäs sommaren 2020. Lägret vänder sig till rörelsehindrade barn och ungdomar från 6 till 17 år samt till simkunniga syskon över 7 år.

 

Läs mer här

Sport och skoj i Uppsala

Välkommen till ett dagläger för personer med funktionsnedsättning. Här får du prova på flera olika idrotter och aktiviteter under vecka 32-33. Lägret är kostnadsfritt.

 

Läs mer här