Fritid för alla-dagen 2021

Välkommen till Upplands största prova på-dag för personer med funktionsnedsättning

Fritid för alla-dagen 2021

 

Välkommen till Fritid för alla-dagen! Här kan du prova på aktiviteter inom idrott och kultur samt lära dig mer om vilka fritidsaktiviteter som erbjuds för personer med funktionsnedsättning i Uppland. Obs anmälan krävs för besökare.

 

Du kommer bland annat kunna pröva på musik, dans, slöjd, bangolf, rullstolsdans, poesi, pingis, hälsa på djur och mycket mer!

 

Fritid för alla-dagen är en prova på-dag där Upplands föreningar och organisationer visar upp och informerar om sina verksamheter och aktiviteter som riktar sig till personer med funktionsnedsättning. Dagen arrangeras av nätverket Fritid för alla.

 

När? 25 september 2021 mellan Klockan 12:00-15:00
Var? Alnäs Mälarvägen 14-16, 756 53 Uppsala

 

Anmälan krävs för besökare

För att kunna säkerställa att vi kan genomföra en trygg Fritid för Alla-dag utifrån ett Corona-perspektiv så kommer vi att detta år använda oss utav ett anmälningsformulär för alla besökare. För att komma in på området under prova-på-dagen så kommer det alltså krävas en föranmälan och den gör du via besökarens formulär senast den 21 sept! Du kan anmäla max 10 personer, om du vill anmäla fler går det bra att göra en till anmälan i ett annat namn.

 

Platsen

För att kunna genomföra Fritid för alla dagen så smittsäkert och tryggt som möjligt håller vi till utomhus på Alnäs. Alnäs friluftsgård ligger naturskönt vid Mälaren en mil söder om centrala Uppsala.

 

Det finns bra möjlighet till parkering och bussförbindelse och hela området är tillgänghetsanpassat. På området finns stora gräsytor, fotbollsplan, basketplan, beachvolleybollplan, tennisbana, hinderbana i skogen, bryggor samt tältkåta. Alnäs drivs av föreningen KFUM Uppsala.